Z nami ste na varnem

Naša ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani pri izbiri popolnega vozila za vas ali vaše podjetje. S pozornostjo in predanostjo vam nudimo strokovne nasvete, hkrati pa vam z veseljem svetujemo glede različnih možnosti financiranja in zavarovanja vašega novega, sanjskega vozila. Skupaj ustvarjamo pot do vaše brezskrbne vožnje.

Rezervni deli

Ponujamo širok izbor visokokakovostnih rezervnih delov

Poglej...
Butik

Naš butik poudarja butično obravnavo vsake stranke.

Poglej...
Najem vozil

S fleksibilnimi možnostmi najema vozil vam omogočamo, da prilagodite svoje potrebe in doživite udobje vožnje z vozili najvišje kakovosti.

Poglej...
Popravilo škode

Popravilo škode na vašem vozilu je ključnega pomena za njegovo optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Poglej...
Servis vozil

Da svojega Forda ohranite v najboljšem stanju in se tako izognete dragim popravilom, ga morate redno servisirati. S tem pa si boste zagotovili tudi dodatno brezskrbnost in garancijo, vaše vozilo pa bo ohranilo visoko vrednost.

Poglej...
Menjava pnevmatik

Poskrbimo za vašo varnost in udobje na cesti

Poglej...
Avtoelektrika

Je ključna veda, ki ugotavlja vzroke okvar pri vozilih.

Poglej...

NAŠE SODELOVANJE S FORDOM

Naše partnerstvo s Fordom je kot vzvišen simbol naše podjetniške dediščine. Vse od leta 1993 smo predani strastni ljubezni do avtomobilov, delu s spoštovanjem in posvečanju zvestim štirikolesnim prijateljem.

Leta 2000 smo ponosno stopili v korak s Fordom, ikono avtomobilske industrije in ponosom svetovnega avtomobilskega trga. S tem smo združili moči z blagovno znamko, ki ne le označuje začetke avtomobilske revolucije, temveč tudi navdušuje s svojo zgodovino in inovativnostjo.

3742

Avtomobilov

276

Popravljenih sklopk

32342

Zadovoljnih strank

7

Priznanj odličnosti

Kontaktirajte nas

Preglejte vse storitve Prima I.E. / Za vsako storitev se je potrebno predhodno naročiti. Kontaktirajte nas!