SPOZNAJ NAS

Prima I.E. predstavlja več kot le prodajno in servisno poslovalnico vozil; smo strastna ekipa, ki združuje strokovnost, zagnanost in predanost do strank. Z vsaj 30 leti izkušenj na avtomobilskem trgu smo postali sinonim za kakovostno storitev, prijaznost in brezkompromisno predanost zadovoljstvu naših strank.

  • Naša ekipa, ki deluje v poslovalnici, je prava paleta izkušenj in znanj. Pričakuje vas uigrana skupina posameznikov, ki ne le prodaja in servisira vozila, ampak ustvarja neprecenljive izkušnje. Zavedamo se, da nakup novega vozila ni le transakcija, temveč pomemben mejnik in investicija v vašo mobilnost. S tem v mislih naša ekipa skrbi za vsak vidik vašega avtomobilskega doživetja.
  • Strokovnost je naše vodilo, zato se lahko zanesete, da boste deležni natančnih in relevantnih nasvetov. Naši prodajni svetovalci so visoko usposobljeni, nenehno sledijo novostim na trgu in se zavzemajo za poznavanje vsakega vozila v naši ponudbi. Ne glede na to, ali iščete družinski avtomobil, poslovno vozilo ali nekaj vmes, smo tu, da vam pomagamo najti popolno rešitev.
  • Nudimo več kot le vozila; ponujamo celovito izkušnjo. Pri Prima I.E. se zavedamo, da je izbira financiranja in zavarovanja enako pomembna kot izbira samih vozil. Z veseljem vam bomo svetovali o različnih možnostih, prilagojenih vašim potrebam in življenjskemu slogu. Naš cilj ni le prodati vozilo, ampak vam omogočiti brezskrbno potovanje na cesti, ki bo izpolnjevalo vaša pričakovanja.
  • Avtomobilski svet se nenehno spreminja, zato se tudi mi prilagajamo. Naša ekipa se redno izobražuje in sodeluje z vodilnimi blagovnimi znamkami ter se tako vedno drži vrha najnovejših tehnologij in trendov v avtomobilski industriji. S tem zagotavljamo, da vam lahko ponudimo vozila, opremljena s najnaprednejšimi funkcijami in inovacijami.

V Prima I.E. ne prodajamo le avtomobilov; gradimo dolgoročna partnerstva. Naša ekipa ni le zaposlena, ampak strastno ljubi svet avtomobilov. Ta strast se odraža v vsakem stiku s stranko, v vsakem svetovalnem pogovoru in vsakem popravilu. Vaše zadovoljstvo je naš največji uspeh.

Vabljeni, da obiščete našo poslovalnico. Skupaj bomo ustvarili izkušnjo, ki presega pričakovanja. Pri Prima I.E. smo več kot le avtomobilska poslovalnica; smo skupnost navdušenih posameznikov, ki želijo deliti ljubezen do avtomobilov z vami.


Kontaktirajte nas

Preglejte vse storitve Prima I.E. / Za vsako storitev se je potrebno predhodno naročiti. Kontaktirajte nas!