Ford je stopil korak naprej v svet električne mobilnosti z inovativno rešitvijo za polnjenje - FordPass. S svojo celovito aplikacijo ponuja lastnikom električnih vozil preprost in zanesljiv dostop do polnilne infrastrukture tako doma kot po vsej Evropi.


fordpass medium 1024x414


Nova aplikacija FordPass omogoča lastnikom vozil Ford enostavno iskanje polnilnic, navigacijo do njih, plačevanje storitev ter nadzor nad postopkom polnjenja. S prek 120.000 polnilnimi enotami v 21 državah bo omrežje FordPass eno največjih med avtomobilskimi proizvajalci, zagotavljajoč brezhibno izkušnjo na poti.

Fordova strategija polnjenja se osredotoča tako na domače polnjenje kot na javno infrastrukturo. S pomočjo Fordove povezane domače polnilne postaje lahko lastniki svoja električna vozila hitreje in ugodneje polnijo doma. Poleg tega vsako Fordovo priključno električno vozilo že serijsko vključuje Fordov kabel za domače polnjenje, kar omogoča preprosto polnjenje prek običajne električne vtičnice.

Ford svojim strankam prinaša tudi možnost polnjenja na poti prek aplikacije FordPass, ki omogoča enostavno iskanje in plačevanje polnilnic. S partnerstvom z NewMotion in omogočenim dostopom do največjega evropskega omrežja polnilnic v aplikaciji FordPass, vozniki lahko preprosto uporabljajo polnilnice v različnih državah in storitve plačujejo prek enega računa.

V sodelovanju z IONITY, konzorcijem za vzpostavitev 400 izjemno zmogljivih polnilnic na ključnih evropskih lokacijah, bo Fordovo električno vozilo izkoristilo hitrejše polnjenje za dolge vožnje. Polnjenje na polnilnicah IONITY omogoča doseg do 93 km v samo 10 minutah, kar je idealno za daljša potovanja.

Mobilna aplikacija FordPass ne ponuja le možnosti iskanja polnilnic, temveč tudi pregled napolnjenosti vozila na daljavo. Poleg tega vključuje funkcijo Power My Trip, ki načrtuje poti ob upoštevanju trenutnega stanja napolnjenosti vozila ter išče polnilnice vzdolž poti za kar najučinkovitejšo vožnjo.

FordPass Connect, vgrajen modem, omogoča povezljivost med mobilnimi napravami in vozilom, kar voznikom omogoča pošiljanje načrtovanih poti neposredno v njihova električna vozila. S tem, ko vozniki planirajo svoje poti kar doma ali v pisarni, se načrti prenesejo v navigacijski sistem vozila.

Na kratko, FordPass je napredna rešitev, ki voznikom električnih vozil omogoča brezskrbno uporabo njihovih vozil z enostavnim dostopom do polnilnic in celovitimi informacijami o napolnjenosti, kar predstavlja pomemben korak k bolj trajnostni in prijazni prihodnosti mobilnosti.

Kontaktirajte nas

Preglejte vse storitve Prima I.E. / Za vsako storitev se je potrebno predhodno naročiti. Kontaktirajte nas!