Citroën, sinonim za inovacije in udobje v svetu avtomobilizma, je predstavil svoj najnovejši model - Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric. Ta družinski avtomobil, povsem električen, ne prinaša le užitkov v vsakodnevni vožnji, temveč tudi okolju prijazno alternativo s kar precejšnjimi prihranki.


berlingo web 6


ELEKTRIČNI POGON

Glavna značilnost novega ë-Berlinga je njegov popolnoma električni pogon. Z 100 kW moči, kar je enakovredno 136 konjskim silam, ter dosegom do 280 km po preizkusnem postopku WLTP, avtomobil omogoča enostavno in učinkovito vsakodnevno uporabo. Električni motor zagotavlja izjemno tekoč zagon, brez cukanja in tresljajev, kar pripomore k dodatnemu udobju med vožnjo.


berlingo web 3


Voznik ima možnost izbire med tremi načini vožnje: Normalni, Eco in Power, kar omogoča prilagajanje vozne izkušnje glede na potrebe in okolje. Sistem "Brake" pa omogoča še dodatno povečanje doseg z možnostjo regeneracije energije med zaviranjem.oblikovna zasnova


OBLIKOVNA ZASNOVA

Citroën ë-Berlingo se ponaša z modernim in robustnim dizajnom, ki združuje drznost, praktičnost in udobje. Z višjim in krajšim pokrovom motornega prostora ter naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom ponuja samozavesten značaj na cesti. Opcionalni barvni paket White dodatno poudari privlačnost avtomobila.


DRUŽINSKO PRILAGODLJIV

Družinam prijazna zasnova ë-Berlinga se kaže v dveh različnih dolžinah, obe s 5 ali 7 sedeži. Različica XL ponuja dodatnih 35 cm prostora po zaslugi podaljšane medosne razdalje. Sedeži v tretji vrsti so odstranljivi in drsno pomični, kar omogoča prilagajanje med večjim prtljažnim prostorom ali udobjem potnikov.


UDOBJE IN POVEZLJIVOST

Citroën je poskrbel za neprimerljivo udobje s programom CITROËN ADVANCED COMFORT®, ki vključuje inovativne rešitve za dobro počutje potnikov. Notranjost vozila je oblikovana za sproščujočo izkušnjo, z veliko prostora na prednjih sedežih, uporabnimi odlagalnimi mesti ter praktičnimi rešitvami za vsakodnevno uporabo.

Z 8-palčnim zaslonom na dotik, povezljivo navigacijo, in 18 sistemi za pomoč pri vožnji, ë-Berlingo prinaša tudi najsodobnejše tehnologije. Sistem Citroën Connect Box s paketom SOS in avtomobilsko asistenco zagotavlja dodatno varnost.


berlongo web 2


ELEKTRIČNO POLNENJE 

Ë-Berlingo omogoča enostavno polnjenje z loputo polnilnega priključka na zadnjem levem blatniku. Trije tipi polnjenja baterije zagotavljajo fleksibilnost in udobje. Sistem za nadzor vlečne kljuke in izboljšana vlečna moč pa prinašata dodatno varnost med vožnjo.

Z vsemi temi značilnostmi in inovacijami, ki jih prinaša Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric, postavlja nov standard za električna družinska vozila. S svojo privlačno zasnovo, udobjem in trajnostjo predstavlja odlično izbiro za sodobne družine, ki želijo združiti užitek in odgovornost do okolja v vsakdanjem življenju.